taxcon, boekhouding en fiscaliteit
boekhouding"/

De boekhouding en de daar uitvloeiende fiscale aangiften worden voor U op maat verzorgd aan een vooraf afgesproken prijs op jaarbasis of een uurtarief indien gewenst. Hierin zitten alle wettelijk aangiften zoals alle BTW verplichtingen/aangiften, aangifte personenbelasting, aangifte vennootschapsbelasting, opmaak van de jaarrekening, tussentijdse resultaten e.d.

We leveren ook advies op maat, wat zeker nodig is gezien de steeds evoluerende wetgeving, om alle belastingvoordelen optimaal te benutten. Creativiteit en flexibiliteit zijn hier heel belangrijk!

We beschikken hiervoor over de meest recente software, databases en fiscale vonnissen om U met kennis van zaken bij te staan.


fiscaliteit

Voor starters en kredietbehoevende ondernemers stellen we een financieel plan op, op maat van de ondernemer. We bespreken tevens de ondernemingsintenties en gaan op die manier de meest geschikte manier van werken opzoeken.

We leveren ook advies met betrekking tot het louter administratief werk zoals het schrijven van brieven, opmaak van documenten, controle van de kredietwaardigheid van uw klanten (indien Belgische vennootschappen), inschrijvingen en wijzigingen in de kruispuntbank, publicaties in het Belgisch staatsblad, aangifte eetwareninspectie e.d.


expertise

We controleren en geven advies met betrekking tot extern gevoerde boekhoudingen om de meest optimale boekhoudkundig en fiscale weg te volgen in de toekomst.

logo IKOON logo ikoon
Privacybeleid